Rubriker kan vara fiffiga att ha

har ingen som helst aning om vad som ska skrivas här. har hänt mycket. händer mycket, och kommer hända så mycket. så allt känns så rörigt. dock är det bra att jag får skriva av mig. även om det plågar era små söta ögon.. men smällar man får ta. har iallfall möte klockan 08.00 imorgon som Camilla skulle följa med mig på. vilken helt plötsligt inte funkade nu. men aja skitsamma. så kul när man får sånna svar. men men orkar inte bry mig ... antar att det betyder att jag inte är med henne på valborg heller. får hitta på nått annat skoj helt enkelt. är man mig så lär inte det vara några stora problem med allt jag har omkring mig kaos kaos och ytterligare mer kaos!


Om dagen.

HAHa typiskt sånt där hej bloggen idag var jag med den och den och den och vi gjorde det och det och sen det. nej inte direkt. men haha idag så ja jag är ju sjuk och har en massa andra fel i min kropp. men ja jag skulle köpa ny mobil idag så jag fick locka med mig Ayla haha hur kul som helst inte träffat henne på år och dar! eller jo men inte riktigt varit varit med henne hur som helst. vi skulle hitta till elgiganten. och då hade mobil jävlarna inte ens kommit in! jävla häst ballar!. men ja vi gick till siba. men jävla samma mobil för 500 mer? och jag var så trött att jag faktiskt tänkte köpa det. men ja jag ska dit med ayla imorgon istället. och sen köpte vi jordgubbar. och säger bara såhär. ush vilka gubbar som jobbar på hötorget.. någon sa hej  meloner vill du ha meloner.. jag bah.. "ser det ut som jag vill ha meloner?"  han bah typ hmm?. jag bah tack men nej tack jag har redan meloner! och ayla dör av garv och han typ haha okej. sen gick vi till gina tricot. dit ska vi oxå förbi en sväng imorgon. har ju money money nu plånboken spricker!. oj blev ett långt inlägg sorry!


Watch out for the Beidos

ja rubriken säger väll det mesta? kan ju itne bli mer uppenbart? dissaren Beidos är i farten. jag och camilla träffade han ju igen i hmm när var det söndags? om jag inte minns helt fel. men iallfall han skulle vakna tre.. han gick upp FEM! vi skulle träffats typ sju. vi åkte från brommaplan till alvik. från alvik till hallonbergen, från hallonbergen till sundbyberg från sundbyberg till spånga från spånga till stan och från stan till zinkensdamm! och för vadå? träffa beidos en kvart.. haha! blev lite små förbannad då och han ska kolla in min blogg imorgon.. mysigt ett helt inlägg om honom!. haha har även gjort en bild. detta är min version av Beidos. hur jag ser honom haha och låt mig säga såhär. att rita i paint utan data mus på bärbar data är inte det lättaste. men jag är ju så bäst så klart att det blev ett mästervärk!


Tessie. nya wannabe dessie och kissie?

Nej skulle nog inte tro det, men haha jag och Amanda har ju våra stora blogg planer. haha dom är på G gott folk så passa er i sommar asså!, men ja jag var i stan med ayla idag. sen slog det mig jag bah.. fan min blogg skulle ju heta tessie. sen blondera håret så man blir gammel grå liksom?. foundation oxå så det skriker om det? bah heeej hääär kommer tessie!!. nej haha ska nog inte gå så långt. får bli "den där tess"  det funkar det med.  see yah!


No matter what happens, I can't let you go

jag ska inte ljuga finns dagar då du fortfarande finns i mitt huvud, dagar då jag låssas att allt är som det var förut. men kanske dags att leva upp till verkligeheten?, ska sluta drömma,sluta hoppas. det finns inget vi länge det finns ett du och ett jag. vi är inte en individ. vi har gått skilda vägar. och när jag tänker efter.. så fattar jag seriöst inte hur det kunde gå såhär. vi sa "du och jag föralltid". men visst med tiden läker alla sår. men du är fortfarande en del av mig.

I wanna kiss you, But if i do then i might miss you

hejsan svejsan efter alla dessa.. almost fem dagar. har så sjukt mycket att skriva faktiskt och en jävla massa att dela med mig. samt bilder faktiskt. just för stunden sitter jag helt utmattad i min soffa och ja bloggar. även snackar med Lenny, den söta lilla saken. ååh! han är gullig ska ni veta hahaha  men ja som sagt kommer en jävla massa inlägg idag även om datan segar,börjar bli lite sent och jag ska upp extremt tidigt imorgon.

Bilder på nino

så ni får en inblick hur han ser ut. dock är det inte den bästa  man ja kan se. men har dom på andra datan. ni får nöja er med dessa sålänge..



ni får bara den haha han till höger är det,

massa planer

ska snart sova tror jag. på hmm lördag fyller mamma och då får vi hem massa folk, det är alltid mysigt. kommer oxå vara med camilla är någon spelning vi ska gå på, på kvällen alltid mysigt. kommer även få paket av min kära moster haha!. (fyllde år ju) men ja. hmm vad mer. bio med Beidos hmm ja träffa honom. sen kanske träffa Mr.x haha!. mr hemlig!. sedan i veckan ska jag träffa Jonna och ja. jag ska få tillbaka mina kläder hon haft. sen två år tilbaka, trevligt att se henne igen det var fan länge sedan. sen vet jag inte mer. picknick med Camilla imorgon. så bilder kommer att komma.

tack amanda <33

Mår inte så bra just nu om jag ska vara helt ärligt men då är det bra att man har en amanda som får en att mår bättre camilla med men ja tack amanda! <33







http://amandavardet.blogg.se/
http://amandavardet.blogg.se
http://amandavardet.blogg.se
http://amandavardet.blogg.se
http://amandavardet.blogg.se

stan med cam-to-the-illa

Sedan i stan. då så ringde Nino mig och frågade vad som hände. "är i stan" sa jag då och det var ju han med. så camilla och jag var med honom. och det visade sig.. att Nino känner Camillas ex kompisar, samt hennes ex. haha och dom var i stan (inte hennes ex). men ja jätte mysigt. NAAT!. sedan fick jag ett paket cigg av honom.. thank you cutie! men ja- sedan röker jag och hör att någon bah "vad fan håller du på med" haha det var då jossan. jag bah say whuuuut?. lite läskigt haha. men ja då var vi med henne och hennes kompis. det var trevligt. men ja sedan vare jag och jossan kvar bara haha. och ja det var trevligt inte träffat henne på år och dar känns det som. vem vet. kanske börjar umgås med henne.. who knows?. vi bytte nummer iallfall så vi får se!





VÄLDIGT GAMMAL BILD!

Med zac.

träffa zac, haha suck on that amanda!. men ja i värmdö det var mysigt och trevligt, finnt inte så mycket mer att säga om det faktiskt åkte sen till slussen för att byta till medis. där träffade jag ju som sagt Camilla och Silvia. världen är fan rätt bra liten. snackade med camilla innan och sen från ingenstans jag bah fråga silvia om hon gick på innebandy. det hade hon, hon hade gått i mitt lag.. Camilla har ju oxå gått i mitt lag dock några år tillbaka. men ja det var trevligt att träffa henne. sedan åkte hon hem. och då vare bara camilla och jag igen. vi åkte hem till mig för att fixa oss. och låt mig säga såhär. jag var sjuukt jävla hungrig och trött.  men ja vi träffade Ramin han fixade cigg. och sen hejdå på honom


home again

ja äntligen och åter igen äntligen, idag har det hänt sjukt mycket, tar var sak i sig i eget inlägg, på så sätt blir det mer inlägg haha i laajk. bjuder på extremt gammal och mindre fina bilder idag med. i know you loove it. men ja. idag.. var jag med zac i värdö. inge praktik, sen hmm. träffa Camilla och Silvia, var med dom, sen hem till mig fixa lite, var med ramin och camilla. stan med camilla och sedan träffa nino (ett gammalt ex). var med han och sedan var vi med Jossan och någon kompis till henne. sen åkte camilla och jag var då med dom. det var mysigt, träffa massa folk idag. och hmm. ja som sagt hemma nu. var med ramin ett tag efter oxå. handlade ny foundation och ett nytt läppglans idag med för er som ville veta. men mycket inlägg blir det samt bilder


jag är bäst shalalalaaaa!

ni vet hur bra jag är på att sjunga ohlalalalaaaaaaaaaaaaa *skata* lalala!. men ja jag skulle skriva att jag är bäst så jag gör väll det bäst bäst bäst bäst i´m BEST!, men ja väldigt seriöst inlägg det blev nu. haha inte så jätte men förövrigt är jag super trött och sliten tror jag håller på att bli sjuk tyvärr. men imorgon ska jag träffa zac faan vad najs. amanda nu kan du börja bli avundsjuk igen! sucker han är min HAHAHAHAHA!!.. om man nu kan säga så men det kan man! hahaha!!, bjuder på en bild på mig från igår faktiskt hmm ja eller i förrigår kanske det vaar skitsamma den ska inte tas seriöst utan det är en oseriös bild! en väldigt  O-ROLIG, magambo fattar!



http://amandavardet.blogg.se/
http://amandavardet.blogg.se
http://amandavardet.blogg.se
http://amandavardet.blogg.se/

Se och le

dagen vi skulle träffa Beidos då det hände annat. men tro mig vi hade det sjukt kul utan honom. vem behöver ha kul med killar egentligen? haha!















Där bjuder jag då på en del bilder haha!. finns mer kommer få dom av camilla idag (förhoppningsvist) men ja förövrigt är allt toppen. lika bra som snoppen! på pling pling pling på det!

Se och le

Här kommer bilderna från i hmm föriigår när vi träffade Beidos, han är dock inte med på någon av bilderna.. haha. inlägget efter kommer bilder från. dagen innan det. med kundvagnen haha!




HAHA bjuder bara på två bilder från den dagen. tro mig det är bäst så!. ush ush blir inte bra på bild haha

förlåt så hemskt mycket..

men jag är så jävligt seg idag. mycket har hänt och ja jag är helt slut!. burit barn hela dagen och lekt och sen träffade jag camilla. åkte till stan var där. min mobil har inte kommit till rätta än som sagt. sen var vi hos camilla en sväng och nu är jag hemma. tänkte bjuda på några bilder eftersom det inte blir så mycket inlägg idag pga min trötthet.. skyll på den!.


I alvik

är hemma hos Camilla i Alvik nu. vi kom nyss. bir varken att träffa ramin eller jocke eller ruben tänkte jag säga. haha varför det hmm?. men ja Beidos. men ja jag ska snart kila hem faktiskt var på hittegods min mobil är helt borta njut av mina sms och bilder elaka jävel HaAH!. men ja som sagt snart åker jag hem och då blire bomblination on my bloggination!  MASSA BILDER KOMMER KOMMA!

Måste bara!

haha amanda sucker 10 inlägg idag haha bäst jag är! och inte ens medvetet.. eller jo ganska eftersom med detta blir det den tionde så var bara tvungen så in your pretty face! <33 i lovar you ändå! <33 hahaha me and min svengelska i veet att you looovar den! puss och godnatt!



http://amandavardet.blogg.se/
http://amandavardet.blogg.se
http://amandavardet.blogg.se
http://amandavardet.blogg.se

sad but true...i still hate you

vet inte riktigt vad jag ska skriva. ska nog in på rummet snart. de är naajs. idag var en sådan dag då allt gick fel. men nu ja är allt okej. träffa mysiga männisor så, tack <3
förörvigt hände en sak efter jobbet som bara var en baggatell men ja sen bara bröt jag ihop allt kändes så jävla fel och jag började stor böla. så mamma trösta mig och försökte faktiskt. sedan efter det träffade jag camilla. och stötte på en mindre rolig person och det du gör, snälla väx upp vi går inte i lågstadiet det du gör är så fult och att du ens orkar nej ush på sånna. men men i don´t care. var med ramin oxå. ska förmodligen träffa han imorgon efter jobbet. eftersom Beidos kunde inte idag suck på honom. tog ut ganska mycket ilska på honom (sorry). men han ville träffas imorgon. har jag tid så visst. och sen ville jocke att jag skulle komma över. men orka åka till täby.. hur kommer man ens till täby? (haha). hmm och på torsdag ska jag träffa ZAAAAAAAC! HAHAHAHA! YEEEY. det var alt för mig ska nog in på rummet nu äta solrosfrön. ta en cigg se på teve sen slagga!



And that´s the way the cookie crumbles!

steg ett:



Steg 2:



Steg 3:



Bjuder på detta. och detta blir det sista jag bjuder på från gammla bloggen det mesta med amanda. och haha kom på att jag faktiskt inte hade den där bloggen så länge som jag trodde. tre månader haha tider flyger förbi snabbt !. men som sagt hade en annan innan. men den var det ju en "kompis" som tog. eller ja skrev inlägg och bytte lösen! biiiiatch!

amandavardet and dendartess@blogg genom åren tillsammans

Lovade bilder på mig och amanda, genom dom bästa tiderna,genom dom fula tiderna, och genom dom allmänt pinsamma tiderna, här kommer dom!. se och le!









































Vi har många många minnen, och nu har ni fått några av flera tusen bilder och minnen vi har/haft tillsammans. saknar dig amanda, haha och våra bilder HAHA! ska göra ett inlägg till.. du kommer nog skratta.. inte ni andra, för ni förstår inte meningen med det hela!


Jag vet att ni älskar alla dessa bilder HAHA! vi är heta vad ska vi göra? HAHAHA BJUDA PÅ DET SÅKLART KOMMENTERA FÖR FAN BJUDER JU PÅ NÅGOT SNYGGT!

"saknar dig amanda"



Hejsan bloggen, nu kommer det bli som så att Amanda inte kommer hit på lovet, tycker det är sorgligt, eftersom allt skoj vi skulle haft,. men nu ska vi inte fälla några tårar vi kommer förmodligen ses här någon helg framöver, så det ser jag fram emot. ni ska bara veta alla sjuka saker vi gjort tillsammans, eller nej kanske inte HAHA! men ja henne saknar jag, och ser henne soon i hope!


AHAHAH det där skrevs i januari. blev dock inte någon helg framöver men för någon vecka sen.. idag.. nu är det APRIL! haha men i sommar då fan bloggen passa er säger jag bara!

"En incident (stavning?) i tunnelbana"

Anna Katerina Vlachogianni. säger:

väskan hamndade innanför dörren.. likaså mina armar o huvud.. men rumpan utanför.. o du med för den delen!

Det där är annas version! haha vi skulle åka til östermalmstorg efter klippningen och köpa en grej på tomas sabo (smyckeaffär) hmm så fårn odenplan hoppade vi på tunnelbanan.. och byter i centralen. och haha tåget kommer och vi springer, och sedan stängs dörrarna.. och jag bah spriiing! och hon står mitt i och fassnar asså blir helt fryst! haha och jag puttar in henne.. som sagt armen innanför med väskan och röven utanför .. med mig.. haha sedan öppnades dörrarna och vi gick in.. och anna skäms och blir rödare än rödast och bah.. varför tryckte du in mig.. gud vad jag skäms lalal.. och jag bara dör av skratt.. haha det var den här incidenten.. haha roligt som fasen varen!


lite klurigt.

hmm inlägg från gammla bloggen blir lte knepigt. böand annat för dem flesta inlägg är om folk som inte betyder något alls längre för mig och dem förtjänar inte att vara här i min nya blogg min nya start liksom.. men något kommer jag hitta!.
speciellt från sommar inläggen haha hände extremt sjuka saker bland annat med

http://amandavardet.blogg.se
http://amandavardet.blogg.se
http://amandavardet.blogg.se

"En dag med Leyla"



"ny mobil på ingång"

ja så hette rubriken på ett inlägg i min gammla blogg. då ena telefonen blev helt cp. och skulle fått en ny den på bild två. men fick den på bild tre. men som ni vet. eller inte. så tappade jag bort min mobil (den bilden längst ner) haha och ja jag har ju camillas telefon och ironiskt nog är det mobilen i mitten haha läs själva.. (gammalt inlägg)

Asså nu har det blivit så jävla knas med min mobil. och här för ett tag sedan råkade jag tappa den i ett glas juise whattafuck stavning? JOS! haha ja och den blev inte bättre för det. så fick mamma ett erbjudande att ja nånting så fick man en mobil, men sen helt plötsligt skulle vi inte få den man bah nehe.. och jag blev fett me besviken. så mamma tyckte synd om mig och beställde en telefon idag på nätet som hon hade sett. en sån leyla har. kommer bilder på min nuvarande, den jag skulle få och den jag nu kommer då.. innom 2-5 dagar YES YES YES säger jag bara thank´s mom<3






MIN NUVARANDE.


DEN JAG SKULLE HA FÅTT.


DEN JAG KOMMER ATT FÅ.

Bombination on the bloggination?

haha känner att mina rubriker lir allt färre och färre. sorgligt men sant, men haha jag är påhittig ändå!. nu är jag hemma. var med camilla och ramin det var myysigt. jag jobbade dock innan det var najs det med faktiskt. Nu jobbar jag 08.30 till 15.00, har utökat mina timmar lite. Och det är roligare än jag någonsin trott. förövrligt har dagen varit ganska piss mer om det i ett annat inlägg. nu ska jag faktiskt bjuda på några "viktiga" eller bara allmänt sjuka inlägg från det förflutna (min gammla blogg) luta er tillbaka och njut. om inte. läs ändå och va glada!


bjuder extremt på mig själv

Nu orkar jag inte blogga kära läsare är extremt trött haha och ja så är det hänt så extremt mycket idag så vad ska man göra? bjuder på en före och efter bild... på mig en från 2004 och en 2008 fyra år senare haha extrem skilnad!


från denna tönt ...


Till denna sex bomb. hahaha vad hände? ja ingen aning,. bra resultat iallfall haha tänk om jag hade varit samma tönt. hur hade min värld sett ut då måtro? AHHAHA! vad tyx? va jag snygg? ska jag gå tillbaka till tönt,glasögon och mittebena stilen?

10 inlägg om dagen. nej nu får jag inte ont i magen!

HAHAH den du amanda nu har jag 10 inlägg idag för jag är bäst bäst bäst bäst! amanda är oxå bäst bäst bäst bäst!  ja vad ska jag göra. hmm ja ikväll är det lugnt faktiskt ska inte göra så mycket käka lite sen teve och hopp i säng! hahaha haha nödvändigt inlägg? KNAPPAST!.

Mobilen är fattig

eller så är det jag som jag fattig? ahaha comviq kompis gick ju ut så det blev jävligt dyrt shit vanligt comviq suger ju häst balle. förlåt för svordommen! men hallå! men men mamma ska ladda på idag ska ringa beidos då sen tror jag! den jäveln, skälla ut honom lite är ett måååååååååååste!!

hej bloggen tess är hemma!

nu är jag hemma efter alla mina äventyr! ja som sagt min dag började tidigt. tror den slutar tidigt med. ja jag jobbade, sedan begav jag mig till odenplan träffa zac. och sedan träffa jag camilla. och träffa även på Leyla och Helena. haha blev lite "mobbad" HAHA men det är smällar man får ta m man är mig!. hmm vad mer. träffade Beidos som var GAAAALET försenad!. ahaha jävla jude!. men ja och hans kompis var med det var mysigt. fast dom är judar,elaka och allt negativt! ahaha nej men ja nu är jag hemma hos pappa och måste logga ut klockan 22.00 *suck*


till dig amanda inte 10 inlägg men nästan!

Nu ska jag röra på mig faktiskt.:). det måste jag. men jag är helt fixad så det är najs. och det här är nog dagens sista inlägg sad but true. men ja så är det men det blev ju faktiskt ett del inlägg idag inte 10 direkt men amanda du får leva med det AHAH!!! puss på er!




http://amandavardet.blogg.se

I´m happy!

jag är sååå glad! ja minsan det är jag. jag snackade med mamma nyss och hon sa att jag hade fått ett erbjudande på en annan lägenhet. det är najs ju! nu behöver jag bara komma in i skolan sen är det tack och adjö thereze och flytten till dalarna är igång!.. jag ville bara dela med mig av det!


varken eller

HAHA. gick upp för att käka och hörde att mamma faktiskt var vaken. haha och hon fick varken en chock eller damp. helt otroligt haha för er som känner mig och min familj vill säga, haha men ja hon tyckte bara det här var ja som vanligt när det kommer till mig och planera antingen alldeles för tidigt.. eller tok för sent. men ja tidigt det blev det, och till frukost blev det faktiskt nyttigt för en gångs skull. fiber macka och grejer! men ja jag måste sminka mig nu kan ju inte se ut som hej kom och hjälp mig hela dagen!


-.-

What I need to hear now is
your sincere apology
When you mean it I'll believe it
If you text it I'll delete it

dagens horoskop

Läs ditt dagliga horoskop här! 
 
Väduren 20. mars - 19. april
Bli inte allt för överraskad, om du upplever att få komplimanger och fina ord med på vägen från olika sidor i dag.
Vågen 23. september - 22. oktober
Om du känner dig förbisedd i vardagen, antingen på jobbet eller hemma, räcker det inte, med att du tänker det. Du får göra något!
 
 
  
 
Oxen 20. april - 20. maj
Det blir ingen grå måndag här. Tvätrom. Dagen har potential till att bli riktigt bra - bättre, än du hade kunnat föreställa dig.
Skorpionen 23. oktober - 21. november
Du skall inte vara rädd för lite motvind. Det upplever alla emellanåt, och det är sådant, som bidrar till att göra oss starkare.
 
Tvillingarna 21. maj - 20. juni
I dag bör du tänka på att prioritera din familj mer än vännerna. Det kan särskilt vara en person, som förtjänar din uppmärksamhet.
Skytten 22. november - 20. december
Det kan uppstå en spännande möjlighet på din arbetsplats, som kan bli din chans att visa, vad du verkligen går för!
 
 
   
 
Kräftan 21. juni - 21. juli
Du kan ha gapat efter mycket, och nu vet du inte riktigt, hur du skall få styr på allt. Låt helt ärligt andra veta om det!
Stenbocken 21. december - 19. januari
Om du har sagt nej till något, skall du inte falla för den andra personens lockande ord för att få dig till att ändra åsikt.
 
Lejonet 22. juli - 22. augusti
Du kan få en hektisk start på veckan, och det kan överraska dig. Det vore dock nog bra, för det skulle tvinga igång dig!
Vattumannen 20. januari - 18. februari
Hitta rätt tidspunkt till att framföra din synpunkt på. Timingen kan vara avgörande för, om du får framgång med ditt förehavande.
 
Jungfrun 23. augusti - 22. september
Det finns ingen anledning att göra saker svårare, än de är. Det är du säkert enig med - men efterlever du det också?
Fiskarna 19. februari - 19. mars
Stämningsbyte: Du kan gå omkring med en tråkig, halvtrist känsla. Det måste ändras, och den enda, som kan göra det, är du själv!

alltid lika smart.. naat!

ja jag hade ju allt planerat i minsta detalj.(vad jag själv tyckte och trodde) eftersom allt var hos mamma och jag själv var hos min kära far, så tänkte jag men ja om jag går upp halv sju klär på mig så är jag hemma sju och hinner perfekt med allt! det var ju superbra eller hur? vad jag inte visste var att jag ställde klockan på 05.30 och inte 06.30 så när jag kom hem nu till mamma klockan 05.55 jag bah huh? nej det stämmer inte kolla på alla klockor jag bah vafaaan!! haah kunde sova men nej nej. och mamma sover och vet inte att jag är här. så när hon vaknar och får reda på det får hon väll en chock sen antar jag att helvettet bryter löst haha! det var min underbara morgon ska käka och sminka mig sen kanske jag hinner med något inlägg till. jag menar klockan är ju trots alls bara 06.44 och jag börjar halv nio min buss här ifrån går 08.20 så jag hinner nog något inläg till puss på er! :)



Bjuder på en två år gammal bild på mig!

snabbt om idag

vad som händer idag. hmm mitt schema är fullproppat för idag och har allt planerat in i minsta detalj. först jobba, till halv ett sedan åka fort som fan till odenplan bara med  aka zac!. och sen vara med honom ett tag, träffa camilla direkt efter och sedan träffa beidos!. om han dyker upp. haha men snacka med han igår han verkade vad ska man säga" ledsen" och bad om ursäkt. och lovade att ses idag typ såhär sa han. " men jag vill träffa dig mer än du vill träffa mig jag lovar" hahha jaja bullshit om det kommer från en killes käft HAHA!!. nej men ja så ser min dag ut sen hem till pappa sova!. kommer inte hinna blogga mer än vad som blir just den här morgonen isåfall. råkade vakna en extra timme förtidigt. men det kommer i nästa inlägg puss på er!



Hejsan bloggen!

Hej hej och godmorgon godmorgon!. blev ingenting med beidos igår för den jäveln svek oss! hahaa jävla jude! nej men ja. så vi hittade på annat skoj för oss själva. vem behöver kill sällskap när man har thereze och camilla liksom.? haha inte vi, men ja vi tog en kundvagn och gick på äventyr med den. haha det var extremt kul och det finns massa bilder från igår som camilla faktiskt lagt ut på bdb om ni vill se dom innan dom kommer till bloggen!. cameltoooe heter hon där.

Dagens!

så här ser vi ut nu.. när vi snart ska på utfärd och träffa beidos!









Camillas underbara Rambo fick oxå vara med! nu ska vi kila hem till mig puss på er mina gulliga läsare! nu ska vi röra på oss hem till mig!

K for Krångel!

HAHAHa min och amandas o for the ohgud! haha men ja internet strular som fan nu på camillas dator.. tekniska saker gillar mig fan inte.. det är ju lite illa! just nu fixar vi oss. vi ska ju möta beidos! och imorgon efter jobbet ska jag träffa zac!! jag vet att du är avundsjuk amanda! HAAH SAKKAAAAH! men ja som sagt vi fixar oss och sen får vi se hur det blir med bilderna från  picknicken igår !. hahah!

Se och le








Se och le




Frulle i alvik

HAHAAH frulle men dock ingen bulle!. ja nu ska vi käka sen kommer bilderna från camillas kamera haha jag vet att ni längtar! och sen när jag hittat den spårlöst försvunna ja sladd jäveln som vi var på jakt efter igår men men frukosten kallar seeyah!:D

Se och le [cam bilderna]








Se och le!






Vissa bilder skall icke tas seriöst- men ja haha första bilden är ju pedofilvarning! HAHAHA!! men ja !

och bara för att

jag och camilla ser ut som fjortisar nu.. så komemr det bilder på det snart.. ska lägga in några kameras bilder nu sen fjortis.. looove yaah!

den "bra" videon

hahaha det där är den "braaa" videon! haha vi kan sjunga en aning bättre.. dock itne snyggt men lite bättre!:D

fail.!

HAHA ett fail inlägg på en parodi video.. eller nej vi är bara allmänt.. ja dåliga på att sjunga!

Hemma i alvik igen

Nu är vi hemma i alvik igen. och sminkar oss. vi ska bli uber fjortisar. ja det  kommer parodi bilder på det med. tyvär hittade vi inte sladden min kamera har varit hela cp "kortet är låst" hur fan låser man upp det då? men men hur som haver kommer video när vi sjunger så snabbt som möjligt nu ska jag lägga upp massa bilder från ja min kamera som vi fick in i datan.. haha för dom är nu på camilals data där dom inte ska vara så bjude rpå lite gott och blandat se och le :)

Tripp till hallonbergen och sen till alvik igen!

hejsan bloggen. vi åker nu hem till pappa min för att leta efter min sladd för vi har tuppjuck!. sedan åker vi tillbaka till alvik. ja så desperata är vi efter kamera sladd. för ja annars har jag ju inga bilder att dela med i bloggen!. haha nu ringer hon sin bror christoffer. (stavninig?) han kör oss yeeey!:D.  ja men sen om vi ens hittar sladden åker vi tillbaka och då blir det  förmodligen bilder till bloggen (hoppas hoppas). sedan har vi cam bilder dom kommer oxå! och massa massa inlägg!


CAMILLA SWENSON <33 THEREZE IVARSSON!

så,nu och föralltid!

Picknick med cam-to-the-illa!

som sagt. var på picknick med älskling camilla. vi köpte lite saker på konsum för att sedan åka in till brommaplan och sätta oss där. och vem träffar vi på om inte Anton och plaskiplask något!. HAHAH!! hahaha askiplask kallas han visst för!. men ja det var najs. finns bilder från det men dom kommer senare tyvär!.  ni kan få en bild på oss här nu för jag känner mig så super snäll. det blir även några mer inlägg för camilla är super duper snäll och låter mig blogga här hemma hos henne!,. i loove it here!


Inlägg till Beidos med stort B for böög!

HHAHAHA elak jag är. men vet ni? han förtjänar det!. slutar höra av sig. dissar mig. och sen som kakan på moset!.. så ringer hans kompis mig klockan fyra på morgonen och snackar med mig och ja han kan IIINTE svenska!. men men han är snäll igen! jag och camilla ska träffa honom imorgon och då blire bio!. yeey nu är bögen i göteborg. och sedan vare nått snack om att fiska? om det var skämt eller inte vet jag inte. men ja kameran åker med imorgon så bilder blir det!

Picknick med Cam-to-the-illa!

JA jag ska på picknick med camilla idag! inte träffat henne på skitlänge känns det som!. ja kameran åker med så bilder kommer upp i bloggen.. kanske imorgon om ni har tur.:) heheh! bjuder på lite bilder på camilla och mig (har dock inte så många på den här datan då jag rensade den igår) men ha ändå ändå!.







Ni fick tre bilder. men bilder från idag kommer förmodligen imorgon som sagt!:D

inget att skrika hurra för



Det är synd att jag ska hem till min pappa idag.. det betyder att bloggen kommer trappas ner.. speciellt nu på helgen då både mina bröder och min syster är hemma och vi inte får ha datan .. ja så mycket som jag får ha datan här hos min mamma. så inläggen kommer bli ett antal färre. liksom läsarna. men ja.. inga 10 inlägg om dagen den här veckan.. men ska försöka att blogga så mkt som möjligt när jag är hos folk.. hmm när jag slutat jobbet... då är ingen hemma.. så ja det kommer arta sig!. men ni får ha det super bra medans jag är hos min pappa! :)


Se och le



Rekomenderas ej.

Ja jag rekomenderar EJ.. att äta en banan och sedan kolla på sjukhuset samtidigt. teve serien vill säga. gjorde det. och sedan började dom operera en hjärnblödning helt plötsligt. nej hela magen vred och vände på sig. ush!. ja jag ville bara dela med mig av det!. haha!. snart kommer jag bjuda på massa bilder.. sorry men dom flesta är på mig faktiskt. Ego girl! HAHA. men men måste bli av med dom på datan. igår raderade jag 764 bilder så. i must*!


Dagens horoskop

Läs ditt dagliga horoskop här! 
 
Väduren 20. mars - 19. april
Var öppen för det impulsiva, och ta emot de möjligheter, som dagen bjuder på. Det kan säkert bli ganska underhållande ...
Vågen 23. september - 22. oktober
Du kan ha fått en idé, som du har svårt att släppa igen - även om den verkar svår att genomföra. Låt den mogna i tankarna.
 
 
 
   
 
Oxen 20. april - 20. maj
Mår kontot bättre av en hemmakväll än en runda på stan? Du kan behöva vara påpasslig, när det handlar om din ekonomi.
Skorpionen 23. oktober - 21. november
Du kan behöva säga i från i förhållande till någon, kanske en vän/väninna, kanske en familjemedlem. Det är svårt, men nödvändigt.
 
Tvillingarna 21. maj - 20. juni
Du kan springa in i en gammal bekant, du inte har sett på länge, och mötet kan kanske föranleda till att ta upp relationen igen.
Skytten 22. november - 20. december
Håll dig på avstånd från dem, som du av erfarenhet vet inte är bra för dig. Tiden kan göra mycket, men vissa ting ändrar sig inte.
 
 
   
 
Kräftan 21. juni - 21. juli
I dag är det lagt upp till att samla några goda vänner. Det behöver inte vara något stort och fancy. Det behöver bara vara ni!
Stenbocken 21. december - 19. januari
Du kan höra något, som du helst vore utan. Men nu vet du det! Kom ihåg, att man behöver inte använda sig av all sin vetskap.
 
Lejonet 22. juli - 22. augusti
Om du inte redan har planerat för dagen, är det väl meningslöst att börja på det nu! Hur vore det med att bara njuta av det?
Vattumannen 20. januari - 18. februari
Det står kanske något på programmet, som du inte känner dig upplagd för. När du väl är där, kommer det dock nog bli trevligt.
 
Jungfrun 23. augusti - 22. september
Du kanske behöver att finna en rytm med lite mera ro och regelbundenhet. Det låter tråkigt, men det andra sliter på krafterna!
Fiskarna 19. februari - 19. mars
Du kan frestas av ett erbjudande, som låter mycket lovande, men som kanske säljs lite bättre, än vad det i verkligheten är.

Godmorgon bloggen!

Hejsan hoppsan!. ja jag vaknade faktiskt nyss. snackade med zac inatt.. fick snacka med hans.. två polare oxå. haha det var mysigt. jätte trevliga. en aning fulla men roliga.. han bah har du skrivit om mig i din blogg?:D. jag bah njaa.. han bah MEN VA!?!?! varför inte. så får väll göra det. han skrev till mig för någon dag sedan. för jag sa att amanda tyckte han såg ut som zac efron!. han bah jag såg en bild på han.. jag är itne bög men han är ju snygg!. jag bah men ja?. han bah betyder det att jag ser en aning snygg ut?. ohja!. he´s HOOOOOOOOOOOOOT!!!..  detta inläggg är endast för dig. zac/superman!.

//hej hopp gummisnopp!

godnatt bloggen

gpdnatt.. snackar just nu i telefon med en random snubbe.. han är singel tjeer haffa!!! värsta snyggingen.. han behöver slaffa sig ett ligg!! :D nej skoja elak jag är.. ja men hahaha innan snackade jag med zac! iiih!... han är naajs jag skulle tydligen skriva hur bra han är!. han är full som fan och bah skriv något bra om mig.! om mr superman! HAHAHAQH men ja godnatt alla läsare aka snart upp i sängen och "borsta tänderna" HAHAHAHA roli jag är! men ja hahahah pease out!:D


några superduper snyggis pyggis polare som är mycket coolare!






HAHA rensade nyss datan kom jag på HAAHHA!! här är några av mina super duper heta greta icke feta kompisar!:D:D

"jag är bara vän med snygga människor"

jag har kommit på en sak. det är ingenting jag gör medvetet utan bara något som händer.. jag är bara vän med snygga människor.. fula människor faller mig inte i smaken inte som pojkvän eller som vän. det är ingenting jag gör medvetet utan bara något som är!. vad ska man säga. känner du mig ta åt dig du är SNYGG!:D

inlägget nedan kommer bilder på några av mina super heta vänner.. så ni liksom får se ;)

varje dag lär man sig något nytt.

Följ min blogg med bloglovin



jag har aldrig tänkt på att jag faktiskt ja hade aktiverat bloglovin haha!. men men mysigt mysigt man lär sig alltid något nytt.. och filmern var inte så bra som jag minns den haha!

flightplan klockan 21.30



flightplan går ju idag på femman. den måste man ju bara se. den är ju faktiskt sevärd. vad jag tycker men ja hur som haver den ska jag se. ska blogga ändå. sov ju sjukt mycket idag så. kommer vara uppe ett bra tag idag höhö!. men ja kommer skriva i reklamen och tills filmen börjar så du vet AMANDA!! fråga inte om inlägg dom kommer! HAHAH!!! och läsarna rullar in som det ska det är ju oxå alltid extra roligt!

Leyla in the sundbybergs tidning!

min kära vän leyla!. när hon inte är med i tidningen är hon en glad tjej som alltid är sig själv säger vad hon tycker och tänker. hittar alltid på roliga saker och är med på mina dumheter!. här är en artikel som fanns i sundbybergstidningen idag. haha vad hon tyckte om deras skola..(som jag gick i förut.) här får ni den artikeln haha leyla kommer döda mig men det bjuder jag på. vad gör man inte för sina läsare?:D



och leylas tankar om nya skol lokaler grejer kanske inte ser så bra men what ever!


sometimes amanda is a biiatch!

Tjenis penis. haha nej så lät blir ni inte av med mig inte. sorry borry, ska slagga hos mamma idag. så saakkaah!.  det betyder att jag har datan hela kvällen hela natten! haha lovely!. har ju dessutom en amanda som tjatar om hur gåre med bloggen. hur går det.? hur många besökare? vrf är du seg? när kommer inläggen? haha!. men ja. jag funderar på om jag ska bjuda på massa bilder i bloggen nu. det underläattar en hel del för mig själv. kan jag radera dem på min data., och får några extra inlägg i bloggen. kan ju inte bli bättre HAHA!. men ja vi får se! haha!.



HAHA du vet att jag älskar dig fast du kan vara lite tjatig ibland HAHAHA!!:D jag är bäst i paint!:D

Vem har sagt att blondiner är dumma!?



http://amandavardet.blogg.se/  och http://dendartess.blogg.se/

vi vet redan att vi är snygga.. vi vet redan att vi är bäst. vi behöver inte få reda på det genom eran kritik!. haha saackaaah!
men ja förövrigt visst var vi söta som små. två små blondiner i en låda. här kommer ja vad jag och amanda snacka om på msn för ett tag sedan så jävla klockrent.. måste bara säga att jag är den glada blondinen medans amanda är den sura ! HAHAH!!




T: Asså vilket gräpp du hade om mig, var du rädd att du skulle tappa bort mig?
A: Hahah jaa lådan var ju så stor.
haha varför satt vi i en kartong egentligen?

T : våran bil?

blondinernas flinta bil liksom?

HAHAHA

smart eller vadå? vem har sgat att blondiner är dumma liksom vi hade planer redan som 5 åringar!. liksom egen flinta bil och grejer!


Mikaela kraut en del av mig!



Mikaela kraut <3 Thereze geier.
så har det alltid varit, det är så det är och det är så det kommer att vara. saknar dig något så otroligt mycket. även om du nu bor där du bor (skåne) och jag här i sthlm. det betyder inte att det itne finns ett oss.. vi är starkare än så. tillsammans klarar vi allt. och du är ett av det stora skälen till att jag faktiskt finns kvar här idag! har alltid stöttat mig och funnits här för mig. du är min livsglädje! love you ! <33

hur kommer det sig...

Hej bloggen, jag har ett sjukt jävla riktigt mega sjukt dilemma!. hur kommer det sig att hur många gånger jag än byter nummer.. lyckas det alltid komma fram till fel folk som antingen är skumma,sjuka i huvet eller bara allmänt läskiga?. är det för jag är så snygg och alla bara mååste ringa mig? eller är det för jag är så jävla ännu snyggare och man måste ringa mig ännu mer? haha hmm en bra fråga`? nej men idag fick jag nog det läskigaste samtalet ever. gick ungefär såhär.

gubbe. hej min älskade dotter hur mår du?
jag . vem är det.. jag mår dåligt.
gubbe. nemen gud varför?.
jag. jag är sjuk..
gubbe. jag är hemma med dina små bröder idag vill du komma över  så vi kan ha incest (stavninig?)
jag.hmm.. ööh?
gubbe du vet att jag älskar dig va?

tess (ohgud!) *klick*

fick mess lite senare..  gubbe -  är det fel av mig att säga att jag älskar dig?.
messa tillbaka och skrev asså har du ringt fel eller vad är frågan om?
då fick jag ett respond .."är det här inte tess"?



SHIIIIIIIIIIIT WEEERDOO!!

ont ont ont ont det gör ont.

har mens. vilket betyder mensvärk.. har jätte ont i magen tror jag håller på att få något annat..!.. men vet ni? jag ärsjukt jävla grymt het ändå! lite mens värk ska väll inte komma och hindra mig och min image!! IM HOT YOUR NOT!
Amanda är oxå lite het. ibland sådär!


Design val



Eller..



HAHAHA!!.. ja not a tuff choise!:D

Bilder på västeråsarnas besök i sthlm del 2





HAHA!.. ja där är en del bildern, vad gjorde vi.? hmm, allt möjligt. från att tappa bort min mobil i tyresö och halva sverige letade efter oss. till bio i kista. träffade ruben. träffade mange och sasi, och träffade några av fridas vänner som var på mig och amanda heeela kvällen (skallade oss tillochmed). hmm vad mer.. var utte halva nätterna och "sa något roligt". skrämde upp varandra med mina spöken som bor hos mig. vad fan gjorde vi mer?. hmm. skämde ut oss? HAHA!

Bilder på västeråsarnas besök i sthlm!








Lite blandade bilder nu. även lånade av http://amandavardet.blogg.se kommer fler.

Tio inlägg om dagen, annars får du ont i magen!

Hejsan bloggen, det som faktiskt motiverat mig igen att börja blogag är ju som sagt Amanda eklund. världens bästa gris amanda wanna med kissie/jagser ut som blondinbella! haha!. men men ja vad ska man skriva egentligen? vad är det som lockar?   ska man vara sig själv? eller som alla andra? väldigt många frågor, med tyvär kanske inte lika många svar. hur som helst. jag kommer vara mig själv. skriva avd jag tycker och känner det som händer. är jag bitch?  take it or leave it!


http://amandavardet.blogg.se/
http://amandavardet.blogg.se
http://amandavardet.blogg.se/
http://amandavardet.blogg.se//

i väntan på camilla

Hejsan bloggen och alla underbara läsare!. får ursäkta så hemskt mycket för det dåliga uppdateringen!. men ikväll förmodligen kommer designen till bloggen!. sen hur den blir.. är en annan femma!, för övrigt kom jag nyss från jobbet. ska ut med camilla, blev ingen vistelse till uppsala idag tyvärr. har en väldigt bra nyhet som jag kommer dela med mig senare ikväll oxå ! men ja tills dess ha det bra!

 

Ny blogg,Ny start = En helt ny Tess!



Ja bloggen har då flyttat mig från blogg till blogg.. till ytterligare en blogg!. tess är igång ännnu en gång till. mycket bättre, mycket snyggare och en aning mer bitchigare!. nej man har jag lärt mig en sak under dem senaste månaderna är det att ta ingen skit. var dig själv alla andra finns redan!. den här bloggen ska jag strunta i vad folk tycker jag skriver det jag skriver, det jag känner och vad jag tycker. if you don´t like it.. Don´t reade it!!. ¨nåja. designen är påväg och underbara människan som fått mig på fötter igen är nog en hel del amandas "fel". ett stort tack till henne.. som sagt design är påväg och tess bloggande är även på G.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0