dum blondin redan som 4 åring

HAHA mamma hittade sån där... bok vi fick från dagis då man pratade med en lärare så dokumenterade dom . och det var lite olika saker. måste bara säga att jag är ju inte alltid den smartaste. redan som liten blondin haha kommer bjuda på dem nu haha..

(VI FICK EN FRÅG SEDAN SKULLE VI SVARA VAD VI TYCKTE OCH KÄNNDE OM DET)

"VAD ÄR EN VÄN?"

Thereze: Nathalie är min kompis, Hon har sovit i min säng en gång. När man hittar en ny kompis som man inte känner då kan man ändå vara kompis och sedan igår vinkade jag till en stor kille som jag inte kände han åkte bil och vinkade till mig. 

HAHA man bah hej peddofiler kom och ta mig? nej men så var jag.. ska kolla om jag sa något mer.. som sticker ut.

"HUR FUNGERAR HJÄRNAN?"

Thereze:
  Man kan ju bara ha hjärna och hjärta och det dunkar som en lever. jag vet hur hjärnan ser ut.Den kan dunka såhär....dudt dudt dudt. Bara tänka och rita kan man göra med den. jag har sett en sån på en tavla när jag åkte tåg.

HAHA oxå där en väldigt smart sak.. vad har levern med hjärnan och göra?. vad har rita med hjärnan och göra. haha bloondie!

"VAD ÄR TID?"

Thereze:
  Tid är när man ska vakna och mammorna och papporna säger till. Det är när man inte kommer för sent och att man kommer för sent. Det kan oxå vara att man vill rita

ASSÅ GUUD MAN MÅSTE NÄSTAN SKÄMMAS. HAHA RITA HIT OCH RITA DIT. MEN MEN JAG VAR 4 ÅR BARA SÅ NI VET!!.. SÅ BJUDER PÅ DET.

strömavbrott

HAHA hejsan bloggen whats Plopping som Ayla säger. ja mkt mkt har hänt. och nu tog det tid innan det här inlägget kom. haha satt och skrev sen blinkade min lampa.. jag bah ååh- sen stängdes teven och datan av samtidigt som lampan tog slut?. haha. jag fick panik. ja jag är mörkrädd haha. sprang till mamma.. då kollar vi ut i fönstret hela gården har strömavbrott. vi går till balkongen. alla där med.. och då står hela gården på balkongerna i förnsterna och snackar med varandra.. sen blinkar alla lampor till. och hela gården skriker WOOOOHOOOO!! lite festligt faktiskt, haha nu ska jag platta håret och sminka mig. tänkte ta bilder är ju blond nu för alla som inte visste haha måste ju dela med mig. eller vad säger ni?

bloggar för bästis! <3

HAHA hejsan bloggen bara två dagar senare. men ja mycket har hänt, är ju hos min pappa nu vad säger man? varannan helg?. ja så är det, och då är jag ute. när jag väl kommer in käkar jag sen isolerar jag mig inne på mitt rum, tro mig det blir bäst så för alla som bor där hehe. hmm men ja idag kom jag till mamma och ska vara här tills. hmm inte fredagen som kommer utan fredagen efter det. så det komemr massa massa inlägg så varannan helg får ni klara er utan inlägg haha sen när man väl kommer till mamma är det en jävla massa tjatande att tess blogga blogga blogga lalal. haha så här kommer det anna lilla!.  bloggabloggablogga.  men ja som jag sa förr.

TESS SKALL BOMBINATION IN MY BLOGGINATION!!

Kan slänga in några bilder på anna and Moí

... innan jag avslöjar våran haha extremt underbara dag igår (stötte på två ur härliga snubbar)


någon som känner igen honom?


åkte runt med moppen. hahaha och ragag killar muhaha

måste bah säag att man blev fett taggad att köpa denna ahaha (asgarv)


kommer mer bilder.. hahaha.!!

Spenderad tid med anna

AHAHA kan säga lite sjuka saker som hände när Anna sov här i hmm.. förrigår? haha hmm hände sjukt många sjuka saker asså vi satte uppe heeela natten. och sen när vi skulle sova (halv sex) så sa jag.. asså jag stog på min stege till sängen 

T.Anna kan du sätta på örngottet?
A. aa vart är det?
T. ett rosa rakt framför näsan på dig?
 lalalalala.. (tyst två minuter)
A, hahaha jag satte på dina rosa t-short på kudden HAHAHAHA!!!!!
T och A HAHAHAHAHAHA OMG OMG VÄNTA JAG RAMLAR HAHAHAH!!

så jävla klockrent asså. sedan igår i Kungsan sitter vi på en mus och spanar på en kille.. som går fram till oss.. sen tillbaka.. sen kommer han med sin kompis.. och bah (jag tar det på svenska men han sa på engelska)


okänd kille: ursäkta? vad är det där. där borta är det en skola *pekar på kungliga slottet*
jag: nej det är slottet?
okänd kille: slottet.. hmm vems slott?
jag: kungens slott kanske?
okänd kille: ahaaa okej tack på mkt..

man bah hahaha.. men ja han var söt så det var lugnt.. haha hänt sjukt mkt nu dagarna jag var med anna.. men roligast måste nog vara igår haha!

JUSTE! haha sen när killarna gått.. haha söt som hon är säger anna .. men tess!! du kan ju engelska?!?! haha!! söötnow love yah! <33

.

hejsan bloggen får ursäkta för den otrooligt sega uppdateringen, men ja. jar haft massa tid ska inte ljuga.. bara det att orken har varit ja inte på topp direkt. men den är på topp nu så kommer massa massa inlägg det lovar jag er. så luta er tillbaka se och le!

In the alivator (stavning?)



Ja då stog vi i andreas hiss (påväg hem till mig) haha skämtar inte. hissen var 2 kvadratmeter lång!.  det var illa att åka i den när man är två som har klaustrofobi haha illa pernilla!. men ja det gick ju bra tillslut. vi hade iallfall skitkul. Anna sov ju hos mig som sagt vilket oxå var super duper myyyysigt!

Hemma hos Andreas

jao jao. där spenderade jag och Anna våran kväll/eftermiddag igår, hemma hos Andreas i blåkulla haaha. skön snubbe skämtar inte. men lite tråkigt när dom mobbar mig och bah säger att jag ser ut som stig helmer.. jag visste inte ens vem det var, men vet ni? jag kollade upp på google. och jag bah men guuud nej vad fan menar dom med det. men haha,.. anna höll på med mitt hår.. så jag hade en fillifjomp som stog upp.. han har ju det tydligen och ja dom mobba mig för jag inte är så smart som alla andra, haha. jag är SMARTARE!! nej men det var trevligt. jag ska träffa andreas ett tag imorgon, ska även vara med anna förmodligen så hiiimla mysigt. haft så kul dessa  två dagar men ja kommer bilder och videor. puss på er

So I hope you guys love it,hate it whatevaaah


A little pic.










Turken,normannen och en svensk

Japp för nån dag sen. var det i lördags? jo det var det nog. då skulle Leyla träffa en kille (fredrik) som hon hade träffat i London på språkresa. iallfall vi var med honom han är ju norsk. jag fattade inte så mkt. men det var så jävla nice. han är verkligen super trevlig. och hur många bilder vi än tog. så kunde han inte le. asså värsta happy face haha!.  bjuder på några bilder i nästa inlägg. men ja vi träffades i stan. var hos leyla haha . hm gick till mig, gick till willys. (hans första powerking fick vi vara med och inviga). sen donken haha han bah guuud vad billigt allt är (allt kostar dubbelt så mkt i norge). hmm vad mer. var hos mig flummade och gjorde en del sjuka saker. sen stan. tog en massa bilder. så kom en främmande kille till oss och fråga hur han skulle göra och säga när han skulle på nån dejt lalala.. vi bah hehe.. (MEN HAN VAR SNYGG!!) ja vad hände mer. vi skilde oss åt. gick till leyla och käkade. sedan så ja jag vet inte. här kommer bilderna

So I hope you guys love it,hate it whatevaaah JUST ENJOY IT!

Tjorven dilemmat.

 
                                          amanda.. "pedofilernas dröm"             Jannis? Emo tjorven 15 år senare



"Postat av: janni

haha du ser ut som Tjorven med lite längre hår.
En pedofils dröm!"

ja det var väll så det började antar jag? kollade in kära amandas blogg som ni alla vet är den supersöta blondinen min mammas kusin. jag är hennes älskade kusinbarn ahaha så kollar man omkring och bah ser att nån jävla äckel WANNABE kallar henne för tjorven? haha!!.. Det roliga är kolla amanda och kolla den där andra bruden?. vem är mest lik Tjorven egentligen?!?!?. du ser ju ut som en uppsvälld emo tjorven. så  tänk dig för innan du snackar. bråkar man med henne. bråkar man med mig. (även om det var ett tag sedan) men ändå. så hurru tjorven passa dig jag vet vart din brevlåda bor! (NAT)


Tess is back, dressed in black

Hejsan bloggen. sitter här nu med ögonen som limmade framför teve´n vet inte riktigt varför ingenting bra som går men men. tänkte blogga har fan riktigt jävla mycket att dela med mig. jag delade väll inte med mig om dagen med Leyla och Fredrik? eller minns jag helt fel nu? skitsamma, anna sov ju här igår, det såg ni på videon. blir en del bilder samt några andra små mysiga videor. haha!. puss på er kommer soon med massa massa more!

Dendarvideon

japp dendartess bah lägger in dendarvideon! ohyeah muther fucker!. se och le. njut och plågas. jag vettefan men men klockan har precis passerat 04.57 hmm och stter med anna nu. kommer bilder och andra videor senare. vi kan inte sova vi gjorde denna (ta den icke seriöst) det var en kul grej liksom. kommer även berätta lite vad som hänt idag puss på er!




Dendarannas blogg

Spana in vettja! <3

kevin din beutiful boy!



ååh jag dör vad sööt kevin var haha.. han rä där 4 år. och ja.. (han skulle fylla fem.. ja.. sex månader efter den här var filmad men haha söötnooos.. haha leyla kommer tycka om den här.! <33 haha!

cup i falun

var på någon cup i falun nått år.. haha och gjorde en video när det var nån konsert wannaabe haha ja.. tjejerna som posar.. är då tjejer som gick i min tidigare lag dådå. haha'

summer 08 with göte



haha.. har inte mkt att säga. men ja amanda var med på den förra så varför inte på denna med. här är iallfall hos mig. i sommras. haha och ja min engelska är inte den bsta.. har dock bättrat en aning på den.. och ja.. vi är bra på att bjuda på oss själva så.. haha fast nu kanske hon mördar mig för denna. men det är en risk jag får ta. ;)

grönan med amanda and adam



Bjuder på en video som är.. ja jag vet inte hur gammal.det var iallfall det året då mandy and me tog med oss min kusin till grönan. haha snälla som vi var. dock plågades han så det skriker om det haha. men ja så var det det här vi kollade på..

enjoy people!

Hej hej bloggen kommer massa inlägg idag. samt videor och bilder och massa massa vad som hänt. idag har jag träffat världens bästaste leyla!. och sen kanske jag ska ut med Ruben en sväng ahha leyla vet varför! hahahaha.. I´m a utnyttjare!. men men här bjuder jag på en video. från haha ja gammal är den iallfall. förr förra året. jag michelle och leyla i stan. i december haha ja jag kommer fortfarande ihåg datumet 16 dec 07 men haha ja jag kom till leyla ingen jacka eller mössa halsduk men tunika hade jag hon bah är du dum du kommer frysa, jag bah men hallå jag har ju vantar? (a) haha smart alltid!

When I am weary You make me stronger

Hej hej bloggen, hur mår ni allihopa?, själv mår jag toppen... nästan lika bra som snoppenpratar just nu i telefon.. emd en idiot jag inte alls vill prata med men det bryr väll inte den personen dig om. men men hur som helst. jag blir såå irriterad  men som tur är har jag ju min ****** att prata med han är seriöst nu mitt ljus i mörkret. just nu, blir så glad att snacka med dig. bara så ni vet tjejer. han är my man!. miss yah.<33




Även om det finns så mycket mer jag kan och vill skriva kanske det inte är så bra. ibland är det bäst för alla om man bara håller tyst och låter var dag gå som den går. ta var dag som den kommer. och sen bara se vart den tar oss. den om man hoppas på ett "vi" i framtiden. vad gör det. men men. you know that you always got me boy <3

Every day
Every night
I wanna see you baby,
stayin' by my side.

I'm going down on my,
on my knees for you.
For your love i'd do it,
for your sake, believe I do
All my life I've been waitin',
for one monent in time.

Bilder från nian del 2







bal bilder oxå haha. hände massa saker som INTE ska hända på balen.. men dem hände ändå. ops. ahha. hmm slank in en bild på sosso,mig och mikaela oxå haha hela random från grönan med klassen, uunderbart!

Bilder från nian

kommer bilder från. nian. vi fick aldrig bilderna från när vi var ute och red. (på hästar) haha. men ja. synd synd såg riktigt soligt ut. men ja måste bara säga att jag kännde inte en jävla kotte och så skulle vi på nån urflykt men haha ja kommer lite bilder sen får ni gissa er fram vem som är jag haha!!


haha där är armin iallfall haha han kommer börda mig!






bleading love remix



Finns inte mycket alls att säga. vi var jääävligt små. var tre år sedan denna gjordes.. skäms lika mycket än idag när man tänker efter vilka som kommer se denna. men men jag bryr mig inte se och le. .haha

älskar dig hunny bunny*!

15 april för två år sen?. kommer inte ihåg men ja gjorde denna till världens bästaste Leyla när hon fyllde år iallfall. haha hemska bilder är det dock men jag bjuder på det för jag har inget liv idag!

västerås. me liike!

hejsan bloggen, det var drygt ett dygn nu som vi sågs sist. ja. haha kollat min youtube... kollar massa gammal videor kommer bjuda på dom som är värda att se. denna är då från västerås förra året (med amanda och elin). haha vi skulle nån stans. det regna och jag är bra på avbryta och kommentera att amanda är blond och att jag VEEEERKLIGEN inte är hemma i stprstan haha! se och le gott folk. idag kommer massa smått och gott!




ska snart dit igen.. eller ska jag det amandA? haha. då lläääär det komma sjuka bilder och videoklipp så det skriker om det!

pics from today















I know you loove it haha.. nej men tack ayla du gjorde min onsdagskväll love yah!

videoinlägg 4

ahaha fjärde och sista inlägget. och det är väll den sämsta antar jag. bara jag som skämmer ut mig. men det bjuder jag på. meningen var att jag skulle volta och hamna i brygga och stanna där. men fick sjukt ont i låret och ryggen så det blev hahaha.. inte så långvarigt men ändå.. lite skillz har jag kvar!


videoinlägg 3.

HAHAHA.. skulle visa ayla att tess hon kan faktiskt hjula.. ända ner tills backen blir för brandt och man nästan faller. men haha.. ja se och le, för inte ofta jag bjuder till mig så här grooovt


videoinlägg nr.2

har egentligen inte så mycket att säga.. det var frästande att hoppa till den andra grejen. och då tänkte jag asså jag komemr aldrig våga.. men sen jag bah.. kastar jag över min mobil.. då MÅÅSTE jag ju bara hoppa oh hämta den.. så haha.. ja.. det gick ju sådär...

videoinlägg.

haha lekte med Ayla idag det var feeetast nice! kommer videor och bilder från ja detta.. haha denna är då ayla då honn ska vad hon tror är att hjula.. och sen henner fin fina kullerbyttor. se och le!



Mr x

tjenis penis. haha mr.x är i farten. lilla gullunge du ett riktigt charmtroll är han. säger inte vem han är.. not yet. inte bra inte bra. haha. han iallfall är helt jävla sjukt underbar som helst. juste mr.x jag va med igår.. han är så yesterday..polare? haha in my ass!. men men skitsamma tvii på sånna som han. aja åter igen. vet inte riktigt vad jag ska skriva komemr en bild på my future loverr haha. vem vet? inte jag. inte han. vi får se med tiden. aja här kommer snyggingen iallfall



haha underbart då man inte ser hans snygging face. då ni inte vet vem han är. och detta hjälper inte er direkt haha. puss på dig snygging i know that du kommer reada detta ..

smart? det är klart!

sen det.. nyligaste sega grejen jag gjorde.. det var för typ en timme sen om ens det. haha.. leyla skrev att hon är blond. jag bah haha aa vit/grå blond hon bah men jag har gjort slingor. det är typ lite blondt jag bah åh visa i cam. hon bah men den är ju så ljus det syns inget jag bah aah juste så tänkte jag skriva... MEN RING MIG då. som att jag skulle se i telefonen.. (ingen av oss har videosamtal). I´m cleaver!

lell säger:

orka vilja va blonda som oss!!!

tess säger:

HAHA VISST"

lell säger:

eöller okej, jag är nog blond nu, eller lite

tess säger:

Hhaha.. ja massa massa vitblond!

lell säger:

asså

lell säger:

jag har slingat mig haha

lell säger:

tess säger:

VISA I CAM!!

lell säger:

hahaha de syns typ inte!xd

tess säger:

jag tänkt säga.. ring mig!1.. som att jag skulle se i telefonen!

tess säger:

HAHAHA!!!!!!!..

lell säger:

HAHAHAHAHAHAHAHHAA SMART!

tess säger:

blond i hjärnan påriktigt

lell säger:

hahah aaaaaa!

lell säger:

och nu överdriver vi inte ens

tess säger:

haha nej! haha


tess är seg i farten med go karten

HAHA hej bloggen. måste bara säga att jag har blivit riktigt trög på senaste.. eller senaste har alltid varit det. hade inget att göra. så kollade in världens bästa leyla´s blogg och hittade ett gammalt inlägg december 2007 haha.. long time ago. men ja läs och se själv.


"Hejhej! Dåligt skrivet jag vet, men som sagt. Jag har inte så mycket att skriva om just nu. Igår så spenderade jag dagen med Tess, vi åkte till Tensta för att lämmna Kevin, hennes lillebror. Haha, man märker verkligen att jag inte passa in där. Menmen, sen drog vi till Donken, och sen hem till Tess. Tog några "vackra" bilder och sen så skulle vi ner till Bussen eftersom att hon skulle på någon sak med laget. Hennes buss gick 47.
Tess:: Vi måste gå nu.
Leyla: Tess, klockan är 50.
Tess: Ja men skynda, bussen går 47.
Leyla: Asg, den är 500000!!
Tess: Neeeeeeej!
Hahaha förlåt, men så jävla pantad man får vara. "

HAHAHA.. bussen hade redan gått men fan så bråttom jag hade.. ni vet.. im seg. sen på tal om seg haha kommer ett till inlägg om tabbar och segheter jag gjort. haha you will loove it!

pics from the boat.


    





Love yah broh!.
Yao det där var some pics from the boat tripp.

uppdate.

tjenis penis bloggläsare. kom he för ett tag sedan är nyduschad och fixad. sitter hemma hos mamma. ska blogga lite tänkte jag och sedan ska jag bege mig till.. ja man är ju cool om man säger Mr.x så ja jag ska gå till eller ja åka till mr.x haha Leyla vet vem!. men men. bjuder på bilderna igår från båtresan haha.. mbbas inte. (var tvungen att föregå med gott exempel för min bror och ha flytväst så ja hahaha!! juder grovt på det.

Live från lullan´s place!

Hejsan alla digitezz fans där ute!. sitte rnu här hemma hos min administratör dejay-leyls who forgot her keys
(nycklar med felstavning), kommer här nu bilder live från studion!




(CHECKA TÄNDERNA VADÅ HÄSTKÄFT?!?!?!)











 det var allt..allt med tre l. men hur som haver nu blir ni ledsna va? i don´t fucking care bye bye! (JAG ÄR BLOND.. i lilltån håret!

Sick dag i kungsan



Klicka på bilderna för att se "helheten". (dom blir större)






Sådär såg våran dag ut på ett ungefär i mars.

lite sådär random

Hejsan svejsan bloggen. har inte haft tid att blogga sorry borry. idag kommer det inlägg. medans jag väntar på leyla
(jag ska nämligen slagga där ikväll). hmm. ja det blr inte så mycket text inlägg. blir bara bilder. sorry men måste avlasta datan. om jag hinner kommer ett inlägg efter alla dessa förjävliga bilder. ja som sagt blir det typ. haha 200 bilder att se fram emot nu. se och le, för jag bjuder groovt!. kommer förmodligen (om jag hinner), bilder från idag. vi la båten till sjöss idag så tog en sväng med den. så bilder blev det faktiskt. blir förmodligen bilder ikväll med leyla får se när dom kommer upp!

hejsan hoppsan lillebror

haha saknat mig? oh yeah. aja kommer som sagt massa massa massa mer godbitar!












haha no more ego pics för er. kommer dock andra sick and twisted pics..!




dendartess lite finare.. mycket bättre

Första "bild inlägget" får väll bli ett sånt där klassiskt ego inlägg med bara bilder på mig själv då. haha bjuder på det. haahaa se och le alla wannabe magambooes där ute. ja alla wannabe amanda för er trögfattade








haha jag är ett riktigt jävla ego så like it or not. det kommer ett inlägg med bilder på baaaara mig.. i know you loove it!!

Äntligen

ja fucking äntligen funkar det att ja lägga in inlägg. fan försökt i hundra år. ja det händer inte mycket nu inte sitter vid datan och har sjukt jävla tråkigt. och teven.. små kollar jag på då och då. medans jag dunkar musik. idag kommer det komma upp en jääävla massa bilder för jag ska ta bort alla precis alla bilder jag har på den här datan så dom kommer i några inlägg här nere.. (inte alla dock) utan bara dom där lite extra speciella!. puss på er så länge



så länge får ni en bild på mig och västerås brudarna som var på besök. förra månaden. det var sjukt grymt med nice asså!

(jag längst till vänster Frida i mitten och Amanda till höger)

you know i still love you

Ibland önskar jag att jag fortfarande kunde ringa dig. ringa och fråga vad som händer. hur du mår... vi hade det så bra, och nu?. finns ingenting kvar. men jag kan inte gå och tänka på dig mer, måste gå vidare.  men du vet att du alltid har en speciell plats i mitt hjärta!


you put the B in Bitch

Förlåt förlåt. men ja jag har inte haft någon som helst ork att blogga faktiskt. är hemma hos pappa. och då är ju inte heller datan alltid ledig. men men. igår var jag hos hm vårdcentralen, idag tandläkaren och imorgon på ett möte angående min flytt och sådär. och måste bara påpeka att duu, du vet gott och väl vem du är men ja du kan inte ljuga för mig det kommer alltid fram tillslut. och nu är du såå.. bye bye!. jag orkar inte slösa min tid på dig!.  förövrigt blir det inte så mkt inlägg på ja det som återstår av denna vecka. slänger väll in ett inlägg imorgon hur det gick på mötet, och vad som sades.


Ny städade rummet





Jag vet att ni tycker mitt rum är fett snygt !! HAHAHA!!.. och jo jag har säng.. upp i taket. sover inte på golvet haha!. hmm och haha ops såg att man ser mig lite på bild nummer två men det bjuder jag på haha erkänn jag är ganska bra på att städa trots allt

Städa rummet kanske?

Ja haha ser på man på bilderna nedan kanske man tycker att snälla tess för fan ta och städa rummet. haha har inte orkat. men idag fan jag bah nej nu ska jag städa rummet. ni får "efter" bilderna i nästa inlägg haha en riktig jävla röra var det i mitt rum!





en riktig jävla röra är vad mitt rum var. och haha tog tid gjorde det med. eftersom det mesta var rent. och jag har en tendens att slänga allt i tvätten igen ändå. men nu jag bah nej nu fan viker jag allt och hänger upp det som är rent!

pornstars look like prep school studens compared to you.




Seriöst vad mer kan man säga. som för ganska många inlägg sedan. jag är bara vän med snygga människor. och extra cred till dig idag gumman! (mikaela) tille r tröga som inte alls hänger med. men ja. igår innan jag skulle ut.
(tar allt om igår senare)
iallfall så gick jag in till min syrra och sa hur ser jag ut kan man gå såhär. hon bah kolla och bah ska jag svara ärligt? ja sa jag så sa hon. ja som på rubriken ovan. jag bah haha okej naajs. men ja mikaela rubriken stämmer så sjukt mkt in på dig. och hoppas du vet att du är grymt jävla saknad av mig fan allt vi gått igenom!. fan vad jag ¨måste träffa dig snart.. jag älskar dig.. !!

KRAUT<33GEIER the two germans!.. haha hayla.. kommer du ihåg? hahah!!

Mobil bilderna








En del blandat

Ja här kommer bilder från. ja en från camillas typ sommarstuga grej? hehe. och ja när vi skulle till den där spelningen. hmm vad mer?. ja hemma hos mig och ja som sagt lite olika se och le sen kommer mobil bilderna










hel sjuka kvällen hos camilla del 2

del två. haha orkade inte ha ett stort inlägg med massa massa bilder så delade upp det, så smart som jag är.!











HAHA rambo fick bli en stor del av våran tidsfördriv haha stackars rambo. nej i know he looove to play with us!

Hel sjuka kvällen hos camilla!

Det var helg.. ja förra helgen. och camillas mamma frågar när ska ni ut det börjar ju bli sent.. halv tolv typ. vi bah men vi ska vara hemma.. det är vi fan alltid när vi är med varandra. inga dumheter här inte. haha och vi hittar ju på så underbara tidsfördriver. bild kolage på en fredags kväll liksom. måla oss sjukt. (vilket jag gör ofta haha). hmm vad mer ansiktsmasker. hha ja här kommer bilder från den kvällen. kan ju säga att vi roade hennes föräldrar samt bror och hans kompis. vi såg inte riktigt kloka ut.!







Picknicken i brommaplam med våra boytoys

Vi var ju på picknick förra helgen med två killkompisar till mig. nämner inga namn. men det var kul. förutom att mina vita vyxor var inte så vita längre då dem idioterna haha brottade ner mig hela tiden. sen kom camilla med. haha men ja bjuder på några få bilder.










Killarna bad om en cat fight. det var precis det dem fick oxå. finns dock amssa massa mer bilder men dem har jag för mig själv MUHAHAH!!!


gottgör er läsare med en massa inlägg!

Här kommer det bjudas på en himlans massa bilder. bland annat när jag avr hos camilla.. när vi var. en aning snygga. drev med hennes hund. och när vi var på picknick haha ja kommer massa sånna bilder och även bilder från mobilen idag (inte så jätte bra kvalite) men ändå. dem får duga. hoppas dem duger. för nu kommer en jävlans inlägg




tjenis penis

Hej bloggen sorry för den otroligt sega uppdateringen. idag kommer det bjudas på inlägg hela kvällen om samt igår. idag massa massa massa ja ni fattar.. massa bilder helt enkelt. har precis kollat på wipeout. svensken tog ju hem det. men det avr väll repris? haha ingen aning men ändå naaajs! ja snart kommer massa inlägg ska bara överföra låtar till ja mp4.an sen lite till nya mobilen. jaa tess har ny mobil! and she´s HAPPY HAPPY HAPPY!


RSS 2.0