dum blondin redan som 4 åring

HAHA mamma hittade sån där... bok vi fick från dagis då man pratade med en lärare så dokumenterade dom . och det var lite olika saker. måste bara säga att jag är ju inte alltid den smartaste. redan som liten blondin haha kommer bjuda på dem nu haha..

(VI FICK EN FRÅG SEDAN SKULLE VI SVARA VAD VI TYCKTE OCH KÄNNDE OM DET)

"VAD ÄR EN VÄN?"

Thereze: Nathalie är min kompis, Hon har sovit i min säng en gång. När man hittar en ny kompis som man inte känner då kan man ändå vara kompis och sedan igår vinkade jag till en stor kille som jag inte kände han åkte bil och vinkade till mig. 

HAHA man bah hej peddofiler kom och ta mig? nej men så var jag.. ska kolla om jag sa något mer.. som sticker ut.

"HUR FUNGERAR HJÄRNAN?"

Thereze:
  Man kan ju bara ha hjärna och hjärta och det dunkar som en lever. jag vet hur hjärnan ser ut.Den kan dunka såhär....dudt dudt dudt. Bara tänka och rita kan man göra med den. jag har sett en sån på en tavla när jag åkte tåg.

HAHA oxå där en väldigt smart sak.. vad har levern med hjärnan och göra?. vad har rita med hjärnan och göra. haha bloondie!

"VAD ÄR TID?"

Thereze:
  Tid är när man ska vakna och mammorna och papporna säger till. Det är när man inte kommer för sent och att man kommer för sent. Det kan oxå vara att man vill rita

ASSÅ GUUD MAN MÅSTE NÄSTAN SKÄMMAS. HAHA RITA HIT OCH RITA DIT. MEN MEN JAG VAR 4 ÅR BARA SÅ NI VET!!.. SÅ BJUDER PÅ DET.

Kommentarer
Postat av: wolf

Jag förstår inte varför alla tro att blondiner är dum hehe,men vist blev man lite yr av det du skrev här haha:)

2009-06-01 @ 00:36:51
URL: http://wolf77.blogagartis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0